Nieuw internationaal public affairs netwerk United Government Affairs gelanceerd

01-09-2023 (09:00) - Bureaus

Zes public affairs bureaus kondigen de lancering aan van United Government Affairs, een internationaal netwerk van onafhankelijke, door eigenaren gerunde bureaus die zich toeleggen op het leveren van public affairs diensten in lokale markten.

Leden van het nieuwe netwerk zijn KAIROS public affairs in Frankrijk, HBPA in Duitsland, NOESI in Italië, TENDO in het Verenigd Koninkrijk, Lindblom in Nederland en Ridens in Brussel/EU.

Onafhankelijk advies

Wat dit netwerk onderscheidt is dat ieder partnerbureau diepgaande kennis heeft van hun lokale markt en een bewezen staat van dienst in het leveren van onafhankelijk advies met een focus op overheidszaken.

Specialist in overheidszaken

Tegelijkertijd delen ze gemeenschappelijke opvattingen over hun dienstenaanbod, professionele integriteit en gedrevenheid om tastbare resultaten te behalen voor hun klanten. Klanten kunnen nu kiezen voor een sterk lokaal public affairs bureau dat ook ondersteuning kan bieden op het gebied van overheidszaken in belangrijke Europese markten, en directe toegang heeft tot de Europese beleidsvorming in Brussel en Straatsburg.

Het is de intentie om het netwerk in de komende jaren uit te breiden met gelijkgestemde gespecialiseerde PA-bureaus in andere internationale markten.
 


Media

Marketing

Economisch