NXT Content wordt nxt agency

11-09-2023 (12:01) - Bureaus

NXT Content gaat verder onder de naam NXT agency. De afgelopen jaren heeft het Amsterdamse pr-bureau zich flink ontwikkelt waardoor NXT Content niet meer past bij de diensten die werden aangeboden.

Met deze transformatie naar NXT Agency neemt het bureau een volgende stap om haar volledige expertise en haar onderscheidende identiteit te omarmen.

"We begonnen als een contentgericht bedrijf, maar met de tijd merkten we bij opdrachtgevers dat er meer behoefte is aan thought leadership," zegt Remi Kuchler, medeoprichter van NXT Agency. "De naam 'Agency' weerspiegelt beter wie we nu zijn en wat we kunnen bieden aan onze klanten. Het is een mooie volgende stap voor ons."

Met een vernieuwde visie en missie streeft NXT Agency ernaar om game changers in de branche ook thought leaders te maken en hen te helpen hun stempel te drukken in een steeds veranderende wereld. Hun expertise omvat diverse sectoren zoals energietransitie, mobiliteit, technologische bedrijven en scale-ups.

"NXT Agency is niet alleen een naamsverandering, het staat symbool voor waar we nu staan," zegt Johan Konst, medeoprichter van het bureau. "We zijn toegewijd om bedrijven te helpen navigeren door meer aandacht te krijgen in de media en ze te positioneren als echte thought leaders. We zijn de brug tussen strategie en visie, maar ook de uitvoering daarvan om uiteindelijk thought leaders te maken."

De diensten zullen bestaan uit public relations, mediatraining, media inkoop en contentmarketing.

Over NXT Agency

NXT Agency is een pionier in de wereld van public relations en het positioneren van organisaties in de media, met een gedurfde en eigentijdse aanpak. Het bureau is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam vlak bij het Anne Frank huis. Zij transformeren gamechangers in thought leaders door verbindingen te leggen, complexe uitdagingen aan te pakken en merken naar de voorhoede te brengen. Opdrachtgevers zijn onder andere ANWB, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, MyWheels, Ordina en GIGA Storage.

Van links naar rechts: Donna Broersen, Remi Kuchler, Melissa Kaymaz, Johan Konst. Het nxt agency team


Media

Marketing

Economisch