OrangeOwl en Vorm de Stad gaan campagnes maken voor gemeente Amsterdam

01-06-2023 (14:04) - Bureaus

OrangeOwl en Vorm de Stad zijn samen één van de vier winnaars van de aanbesteding campagnebureau voor de gemeente Amsterdam.

Formeel betekent het winnen van de aanbesteding dat OrangeOwl en Vorm de Stad de komende twee jaar: ‘dienstverlening voor het ontwikkelen van crossmediale campagnes en uitwerking in offline middelen’ gaan verzorgen voor gemeente Amsterdam. Met een optie tot verlenging van nog eens twee jaar.

Als enige van alle deelnemende partijen behaalde de samenwerking OrangeOwl en Vorm de Stad een score van 100%. Vakinhoudelijk vullen de twee elkaar perfect aan. OrangeOwl komt vanuit een marketing en meer data gedreven hoek. Vorm de Stad is een ontwerpbureau.

Bart Alst, partner en creatief strateeg bij OrangeOwl: “Het is echt fantastisch dat wij, samen met Vorm de Stad, alles in huis te hebben van strategie tot en met productie. Samen kunnen we nog sneller schakelen en scherper te werk gaan.’’

Eva de Lange, partner en creatief strateeg bij Vorm de Stad: ‘Als Amsterdams bureau zijn we enorm betrokken bij onze eigen stad. Als we de deur uit lopen ervaren we aan den lijve de problematiek in de binnenstad. We zijn dan ook heel blij dat we de komende jaren met creatieve campagnes een bijdrage te mogen leveren aan het zichtbaar maken van sociaal-maatschappelijke kwesties die in een grote stad als Amsterdam leven.’

 


Media

Marketing

Economisch