Partout wint aanbesteding Brainport Eindhoven

Partout wint aanbesteding Brainport Eindhoven

13-05-2022 (20:51) - Bureaus

Brainport Eindhoven heeft na een uitgebreid pitchtraject gekozen voor Partout als digital agency. Partout wordt verantwoordelijk voor de digitale strategie, marketing en producties, zoals onder meer brainporteindhoven.com.
 
Naast de design- en development trajecten versterkt het bureau ook het digital marketingteam van Brainport Eindhoven met hun experts en verzorgen ze trainingen.
 
Emiel Kuijpers, Manager Marketing & Communicatie van Brainport Eindhoven: "De afgelopen jaren is de naamsbekendheid van Brainport Eindhoven enorm toegenomen. De komende jaren zullen we het merk verder laden. Van investeerder tot inwoner. Digital marketing speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Dat is de reden dat we op zoek zijn gegaan naar een bureau dat samen met ons Brainport Eindhoven verder wil en kan uitbouwen. In Partout hebben we een bureau gevonden dat deze uitdaging zeker aankan."

Jeroen Valkenburg, Strategy director bij Partout, vult aan: "De naamsbekendheid en economie van Brainport Eindhoven groeit enorm hard. De diversiteit aan doelgroepen en behoeftes is groot", aldus Valkenburg. "Samen bouwen we aan de succesformule van deze mooie regio door een goed technisch en schaalbaar fundament te bedenken, effectieve marketing in te zetten, aansprekende digitale producten te ontwikkelen en door het geven van trainingen in design thinking en digital marketing." 

Media

Marketing

Economisch