PiTE Media wordt Motor.nl Media Company

PiTE Media wordt Motor.nl Media Company

01-11-2022 (13:15) - Bureaus

PiTE Media, uitgever van motormedia als MOTO73, Promotor en Motor.nl, krijgt een andere naam. Het bedrijf zal al zijn bedrijfsactiviteiten voortzetten onder de nieuwe bedrijfsnaam Motor.NL Media Company.

Motor.NL Media Company is als nieuwe naam met ingang van vandaag zichtbaar in alle uitingen van het motormedia-bedrijf. Voor abonnees en zakelijke relaties van de genoemde media verandert er niets.

Productportfolio

PiTE Media werd in januari 2017 opgericht en richtte zich toen op print, internet, televisie en events. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste motormedia-bedrijf van Nederland. Tot het productportfolio van Motor.NL Media Company behoren de magazines MOTO73 en Promotor, het jaarlijkse event Mega MotorTreffen, diverse socialmedia-kanalen op YouTube, Instagram en Facebook en het televisieprogramma Motor.NL TV op RTL7. Maar ook www.motor.nl en de community-merken Motormaatje.nl en 'Riders' behoren tot de bedrijfsactiviteiten. Daarnaast biedt Motor.NL Media Company diverse diensten waaronder de Motor.NL Verzekering en de webshop Motorkleding.nl.

 


Media

Marketing

Economisch