Pixelfarm breidt verder uit met drie toevoegingen aan organisatie

30-11-2022 (11:36) - Bureaus

Pixelfarm voegt per direct drie nieuwe medewerkers toe aan de organisatie. Peter van der Plas (46) gaat aan de slag als senior projectmanager, Mike Termond (32) start als digital marketing consultant en Suzanne Brand (26) is aangenomen als online marketeer. Deze uitbreiding past binnen de groeistrategie van het Rotterdamse online marketingbureau.

''Ik ben ontzettend trots dat we als organisatie zo’n stevige groei doormaken en mede daardoor deze nieuwe collega’s kunnen verwelkomen”, zegt Stephan de Graaf, digital strategist en eigenaar bij Pixelfarm. “Stuk voor stuk zijn zij talenten binnen hun eigen expertise, waardoor ik verwacht dat zij Pixelfarm naar het volgende niveau gaan tillen.”

Teamuitbreiding

In zijn nieuwe rol is Peter van der Plas verantwoordelijk voor projectmanagement en aanvoerder van het team webdevelopment- en design. Door zijn ervaring in de IT-sector is projectmanagement altijd onderdeel geweest van zijn carrière. Mike Termond versterkt het team als digital marketing consultant. Hij heeft hiervoor vijf jaar lang in de technische bouwwereld gewerkt, niet geheel toevallig bij een klant van Pixelfarm. Termond: "Ik kijk ernaar uit om met de vakinhoudelijke kennis die ik heb opgedaan, de vertaalslag van klantvraag naar oplossing te maken op strategisch en creatief vlak.’’ Suzanne Brand zal als online marketeer bij Pixelfarm de online vindbaarheid en zichtbaarheid van diverse opdrachtgevers vergroten. 

Eerste nominatie

Dit jaar is Pixelfarm voor het eerst genomineerd voor een FD Gazellen Award. “Deze nominatie is een bekroning op al ons harde werk,’’ zegt De Graaf. ‘‘We kijken ernaar uit om met deze drie nieuwe toppers de succesjaren voort te zetten.” 

Beeld: v.l.n.r.: Peter, Suzanne en Mike


Media

Marketing

Economisch