PRLab opent kantoor in München

02-08-2022 (10:23) - Bureaus

PRLab, het B2B PR-bureau voor snelgroeiende techbedrijven in Europa, opent een regionaal hoofdkantoor in München.
 
Ter gelegenheid hiervan organiseert PRLab een pro bono-campagne voor startups en NGO's die hun verhaal willen delen, maar daartoe nog niet over het budget beschikken. PRLab helpt startups en scale-ups aan meer zichtbaarheid via een intern ontwikkelde geïntegreerde PR- en marketingmethode.
 
"We zien een groot potentieel in het Duitse startup-ecosysteem, vooral in de tech-scene, en weten hoe belangrijk het is om in jonge oprichters te geloven. De Duitse start-up wereld, is een van de snelst groeiende en meest veelbelovende in Europa en we willen deze bedrijven helpen te groeien, ook als ze nog niet de middelen hebben voor PR", zegt Matias Rodsevich, oprichter en CEO van PRLab.
 

Pro bono-campagne

Bedrijven worden uitgenodigd om zich vóór 15 augustus via de website aan te melden voor de campagne. De focus ligt op techbedrijven, met als doel oplossingen te bieden voor problemen, in het belang van de industrie en samenleving. Creatieve oplossingen en innovatie worden aangemoedigd. De winnaar wordt gedurende 3 maanden ondersteund bij het ontwikkelen van een PR-strategie die voor opschudding in de media zal zorgen. Inbegrepen zijn onder andere strategisch PR advies, PR-diensten en media-onderzoek.

De opening van het kantoor in München is de volgende grote stap in de uitbreiding van PRLab; een lokaal kantoor en team zullen klanten over de hele wereld helpen groeien in het startup-ecosysteem van de DACH-markt. Met de uitbreiding naar München wordt ook het internationale PR-team uitgebreid.
 

Media

Marketing

Economisch