Qredits en Happy Horizon gaan samenwerking aan

Qredits en Happy Horizon gaan samenwerking aan

31-10-2023 (10:05) - Bureaus

Qredits gaat een samenwerking aan met Happy Horizon en wijst de creatieve agency aan als partner om haar online marketingactiviteiten een boost te geven.

Met onmiddellijke ingang neemt Happy Horizon alle online kanalen over, biedt ondersteuning bij de overgang naar de nieuwe website en geeft het bureau advies op strategisch niveau. Qredits is een stichting zonder winstoogmerk voor zzp'ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Als sparrings- en businesspartner ondersteunt de stichting startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf.

Kennis en kunde

Qredits heeft een duidelijke visie hoe ze als bedrijf willen opereren en klaarstaan voor de klant. Daarbij hechten ze veel waarde aan het begeleiden van ondernemers naar het behalen van hun doelstellingen. Dit is wat wij binnen Happy Horizon ook belangrijk vinden”, zegt Marina Pieters, Managing Director bij Happy Horizon Apeldoorn. “Qredits heeft de ambitie om hét platform voor de ondernemer te worden, een plek waar kennis en kunde samenkomen. Naast het koppelen van verschillende databronnen is de uitdaging voor ons het aanspreken en bereiken van de ondernemer van de toekomst en ze kennis te laten maken met Qredits”.

Nauwe samenwerking

Qredits heeft voor Happy Horizon gekozen vanwege de veelzijdigheid aan kennis en de gemeenschappelijke manier van denken als het op bedrijfsvoering en samenwerking aankomt. Met de multidisciplinaire teams en ruime ervaring binnen zowel B2B als B2C en online marketing is de stichting ervan overtuigd dat ze samen met Happy Horizon hun business naar een hoger niveau kunnen tillen. Een nauwe samenwerking staat hierbij centraal.  


Media

Marketing

Economisch