Re:source sluit zich aan bij The Conversion Department

Re:source sluit zich aan bij The Conversion Department

15-10-2024 (16:02) - Bureaus

Recruitment agency Re:source heeft zich officieel aangesloten bij The Conversion Department. Door deze overname kan Re:source klanten een breder scala aan diensten aanbieden, terwijl het TCD in staat stelt de groeidoelstellingen op het gebied van performance– en recruitmentmarketing verder te versterken.

”In de afgelopen 3 jaar zijn we uitgegroeid naar een belangrijke speler in de recruitment marketing,” stellen Peter Powell en Jordi Bron, oprichters van Re:source. ”De samenwerking met TCD geeft ons extra slagkracht en stelt ons in staat om een nog betere service te bieden. Onze klanten profiteren voortaan van een uitgebreidere expertise en grotere capaciteit.”

Sinds 2016 ondersteunt TCD bedrijven bij hun groei door middel van slimme performance- en recruitmentmarketing. Wouter Besters, oprichter en eigenaar van TCD, en Marieke Veenstra, Managing Partner, zijn enthousiast over de samenwerking: “Met deze integratie kunnen we onze klanten nog beter helpen met het aantrekken en behouden van het juiste talent, waardoor zij schaalbaar kunnen groeien.”

 


Media

Marketing

Economisch