Rogier de Bruin nieuwe  ECD ACE

Rogier de Bruin nieuwe ECD ACE

26-01-2023 (11:32) - Bureaus

Rogier de Bruin is de nieuwe ECD van ACE. De voormalig oprichter van HERC gaat met zijn uitgesproken visie de creatieve koers van ACE uitbouwen. Zijn bureau HERC is sinds 2021 onderdeel van het ACE netwerk.

Rogier de Bruin: “Wat me enorm aantrekt in ACE is de samenkomst van culture & tech. Dat zijn de grote smaak- en impactmakers van de moderne wereld. In het bundelen van die krachten zit voor mij het nieuwe geluid. Bij ACE ga ik zowel samenwerken met een huis vol specialisten, als bouwen aan een centrale voordeur voor grote merken die een geïntegreerde aanpak wensen."

HERC heeft zich de afgelopen maanden versterkt met algemeen directeur Clare Pickens (voormalig Wieden & Kennedy) en een nieuw internationaal creatief team David Diankanguila en Dimitri Deneuville (voormalig 72&Sunny). Zij hebben de overstap van De Bruin naar ACE mede mogelijk gemaakt, en zullen doorgaan met de focus van HERC op internationale merken met een progressieve mindset.

Rogier IJzermans, CEO van ACE: “De afgelopen twee jaar hebben we gebouwd aan een eigentijds netwerk van gespecialiseerde bureaus. Inmiddels werken onze bureaus naadloos samen, en kunnen we als ACE geïntegreerd naar buiten. We hebben al een sterke business en strategie tak staan, en Rogier de Bruin gaat nu invulling geven aan het creatieve hart van ACE. Ik ken mijn naamgenoot als een zeer vooruitstrevende creatief, met een extreem hoge kwaliteitsstandaard. Ben dus erg verheugd, dit wordt vuurwerk.”
 


Media

Marketing

Economisch