Sanne Tolsma managing director Ambassadors

26-05-2023 (12:21) - Bureaus

Vanaf 1 juni is Sanne Tolsma de nieuwe Managing Director van Ambassadors. Ze werkte eerder bij Ogilvy en ALFRED, waar ze tussen 2011-2020 via MullenLowe ALFRED verantwoordelijk was voor alle internationale klanten en bureau management. Recent was ze Managing Director van Creature Amsterdam.

Ambassadors, biedt met kantoren in Amsterdam, New York en binnenkort ook Berlijn een scala aan diensten. Van visual effects, CG, online, animatie, geluids- en muziekproductie, creative design, editing, filmproductie, technologische innovatie en AI (‘deep fake’) tot digital voices en sonic branding.

Ambassadors heeft ookl een eigen digitale creatieve platform Cube, waar bureaus, merken en productiehuizen gebruik van maken bij het leveren van creatieve content van topkwaliteit. Cube is efficiënt en effectief voor de gehele marketing funnel, van merkontwikkeling tot performance.

Sanne Tolsma: ‘Ambassadors is ongeëvenaard in hun niveau van creatief vakmanschap en de verschillende proposities op het gebied van beeld, geluid en technologie. De teams van Ambassadors hebben een perfecte balans gevonden in hun buitengewone creativiteit en innovatief vakmanschap. Ze gebruiken hun Cube platform om het complete creatieve aanbod te transformeren in zeer flexibele templates die kunnen worden aangepast aan lokale behoeften, lokale talen, nieuwe producten en nieuwe calls to action. De opening van ons nieuwe kantoor in Berlijn deze zomer is een volgende stap in de bijzondere groei en innovatieve ontwikkelingen die voor ons liggen.I'

 


Media

Marketing

Economisch