Seeders opent na Afrika ook vestiging in Canada

Seeders opent na Afrika ook vestiging in Canada

13-07-2022 (14:14) - Bureaus

Na Rwanda, Heft Seeders nu ook een nieuw kantoor in het Canadese Toronto geopend. Voor Seeders is dit de eerste vestiging in Noord-Amerika.
 
Dennis Akkerman, eigenaar van Seeders, wil vanuit Toronto de Noord-Amerikaanse markt gaan bedienen. “In Canada liggen tal van kansen in de online marketing. We willen snel marktleider worden op het gebied van linkbuilding, Digital PR, SEO en SEA. Ik kijk er naar uit om vanuit Canada nog meer bedrijven te helpen hun online autoriteit te vergroten.”
 
Denis Berman zal fungeren als managing director in Toronto. Hij heeft al jarenlange ervaring in de online marketing en kent de Canadese markt goed. “Tegenwoordig is online marketing een must voor elk bedrijf dat gevonden wil worden, ook in Canada. "Ik kijk er naar uit om met Seeders toffe campagnes te lanceren vanuit Toronto.”
 
De expansie van Seeders zet zich met een vestiging in Canada verder door. Op dit moment heeft de online agency, naast twee kantoren in Nederland, al vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Polen, Spanje, Frankrijk en Rwanda.
 

Media

Marketing

Economisch