Seeders start samenwerking met Passion Digital

Seeders start samenwerking met Passion Digital

26-07-2022 (16:37) - Bureaus

Linkbuilding agency Seeders betreedt de Britse markt door een samenwerking aan te gaan met Passion Digital, een full service digital marketing agency uit Londen.
 
Door hun krachten te bundelen op het gebied van online autoriteit en tegelijkertijd hun expertise uit te wisselen, streven de partners ernaar een van de grootste linkbuildingservices te worden op de Britse en internationale markt.
 
Dennis Akkerman, CEO van Seeders, vertelt: “We zijn trots om deze samenwerking met Passion Digital te kunnen aankondigen, met wie we door de jaren heen een sterke band hebben opgebouwd. De samenwerking zorgt ervoor dat we voet aan de grond kunnen zetten in Londen en het zal ook onze internationale klanten de kans geven om een stevige entree te maken op de zeer concurrerende Britse markt.”
 

Europees bereik

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Seeders en kijken ernaar uit om ze te helpen met het opstarten van hun vestiging in Londen. Hun Europese bereik sluit goed aan bij onze eigen groeidoelstellingen. De samenwerking zal ons SEO-aanbod versterken en Passion Digital in staat stellen een nog betere service te bieden aan onze Britse en internationale klanten,” vult Alexandre Hoffmann, managing partner bij Passion Digital, aan.
 

Serieuze ambities

“Seeders is een boeiend bedrijf dat goed geleid wordt en serieuze ambities heeft. Het is geweldig om samen te werken en tegelijkertijd bij te dragen aan hun snelgroeiende netwerk. De mogelijkheid om onze klanten hoogwaardige, multi-country linkbuilding en SEO-diensten aan te bieden als een one-stop-shop kan ons aanbod voor klanten alleen maar aanscherpen,'' aldus Tim Greatrex, CEO bij Passion Digital.
 

Media

Marketing

Economisch