ShopWorks verder als Strix

01-02-2023 (17:18) - Bureaus

ShopWorks gaat verder onder de naam Strix. Strix richt zich als gespecialiseerd e-commerce bureau volledig op het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van e-commerce platformen op basis van Shopware, Adobe Commerce (Magento) en Shopify. De naamsverandering komt niet onverwacht, het full service e-commerce bureau uit Utrecht fuseerde in de zomer van 2022 met branchegenoot Strix uit Polen.

Met de huidige omvang van ruim 160 specialisten in Nederland en Polen is Strix een speler op de markt met de schaalgrootte en expertise die de digitale ambities van haar klanten als Skins Cosmetics, het Rijksmuseum, Husse en Decathlon realiseert. ‍Marc-Paul Brandt (Managing Director Strix): “We geloven er sterk in dat schaal nodig is in de huidige markt. De grootste uitdaging van groei bij een digital agency is het grote tekort van developers in Nederland. Door de fusie van een paar maanden geleden kunnen onze teams veel sneller opschalen met development talent uit Polen. Met onze schaal kunnen we nog beter de digitale transformatie van onze klanten faciliteren.”

Over Strix

Met ruim 160 specialisten gevestigd in Nederland en Polen is Strix een top 5 Shopware partner en top 10 Adobe Commerce partner in Europa. De snelgroeiende full service digital commerce agency, gespecialiseerd in composable commerce, werkt voor (internationale) merken als Skins Cosmetics, WAHTS, het Rijksmuseum, Nestlé, Decathlon, Castorama en Modivo.


Media

Marketing

Economisch