Shortlist SAN New Kids on the Block bekend. Deze zes bureaus gaan presenteren!

28-03-2023 (10:30) - Bureaus

Tijdens een jurymiddag vol stevige discussies bij B&BA in Vreeland, is op maandag 27 maart uit de longlist met 15 kandidaten de shortlist van 6 bureaus samengesteld die het met live presentaties op 25 april tegen elkaar zullen gaan opnemen. De shortlist van de zes genomineerde bureaus (in alfabetische volgorde):

Crocodile Agency
Fresk.digital
HighFive
Pinchhitters
Unlike
Unmuted

Van shortlist naar finalist

De 6 kandidaten/bureaus van de Shortlist, presenteren zich op dinsdag 25 april voor de hoofdjury èn de SAN vakjury. Zij krijgen elk een coach toegewezen, die hen in de voorbereiding zullen begeleiden. 

De SAN vakjury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Op 25 april wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als finalist; de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Uitreiking SAN Accenten 2021 op donderdag 25 mei 2023, vanaf 16.30 uur.

Hoofdjury

De hoofdjury onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Professor aan de UVA bestaat uit:

• Winnaar voorgaand jaar: Alewijn Dekker, New Era Consultancy

• Twee externe deskundigen: Fred Moolhuijsen, B&BA en Nathalie Peters, Morgenfrisk

• Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, Fonk magazine en Sjaak Hoogkamer, MarketingTribune

• Twee SAN bestuursleden: Joost Vossen, Elsevier en Marieke Jansen Rentmeester, Campina

• Twee vanuit bureaus: Liam Tjoa, Go Spooky en Jeroen van Eck, Joe Public.

Alles over New Kids on the Block in Fonk magazine

In Fonk magazine 359 lees je alles over de afgelopen 10 edities SAN New Kids on the Block èn over de genomineerde bureaus die dit jaar opgaan voor een SAN Accent. 

Bestel Fonk Magazine 359 hier


Media

Marketing

Economisch