ShowHeroes Group breidt uit naar Azië met overname IVS

ShowHeroes Group breidt uit naar Azië met overname IVS

19-04-2023 (10:10) - Bureaus

ShowHeroes Group maakt vandaag de overname van Intelligent Video Solutions (IVS) bekend. Door de overname betreedt de ShowHeroes Group de markt in meerdere landen waaronder Indonesië, Japan, Maleisië, de Filipijnen, Thailand en Singapore.

In de afgelopen twee jaar nam het bedrijf ook PlayAd Media Group in de Nordics over in 2021 en smartclip LATAM in 2022. Er worden geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

Alternatieven voor cookies

IVS is een belangrijke speler op het gebied van instream video-advertising in Azië, met een maandelijks bereik van 208 miljoen unieke gebruikers via hun AVOD-platform. Volgens Erik Dubbeldeman, Country Manager bij ShowHeroes Group Nederland stelt de overname van IVS ShowHeroes in staat om de Aziatische markt te bedienen en is dit vooral relevant in de huidige markt waar veel partijen consolideren en er een toenemende vraag is naar alternatieven voor de bekende bigtech-platformen en reguliere cookies. 

Uitbreiding team

Ilhan Zengin, oprichter en CEO van de ShowHeroes Group: “Door onze strategie van organische groei en overnames zijn we met name in de afgelopen drie jaar explosief gegroeid, waardoor we nu met meer dan 500 medewerkers actief zijn in meer dan 35 landen. In deze korte periode waren we in staat om een ongelooflijke hoeveelheid expertise op te bouwen, van het zoeken naar synergieën en het prospecteren van potentiële deal targets, het uitvoeren van due diligence en van acquisities tot integraties op alle organisatorische niveaus." 

Beeld: Ilhan Zengin


Media

Marketing

Economisch