SolarNRG kiest gracious

SolarNRG kiest gracious

06-11-2023 (10:33) - Bureaus

Full-service digital agency gracious breidt haar portfolio uit met SolarNRG. Als expert in zonne-energie en duurzame oplossingen heeft SolarNRG gekozen voor gracious om hun digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Met meer dan 20 jaar ervaring is SolarNRG de meest ervaren zonnepaneleninstallateur van Nederland. Hun missie: een glimlach brengen op het gezicht van klanten, variërend van particulieren tot grote ondernemingen. Nu bundelen ze hun krachten met gracious om een revolutionaire zonnepanelen configurator te ontwikkelen voor hun B2B klanten.

“We zijn enthousiast om SolarNRG te verwelkomen binnen onze gracious-family. Het is een voorrecht om samen te werken met een bedrijf dat voorop loopt in duurzame energieoplossingen,” laat Uri Glibota, CCO gracious, weten.

Digitale transfomatie

De zonnepanelen configurator, volledig headless gebouwd met een custom beheeromgeving, zal naadloos integreren in de BigCommerce webwinkel van SolarNRG. Dit project markeert een belangrijke stap in de digitale transformatie van SolarNRG en benadrukt de voortdurende toewijding van gracious aan innovatie en klanttevredenheid.

“Het kiezen voor gracious was een logische stap voor ons. De expertise van gracious in het bouwen van innovatieve oplossingen voor toonaangevende merken en het creëren van onvergetelijke digitale ervaringen, sluit perfect aan bij onze visie voor de toekomst,” zegt Niels van Sprakelaar, Manager Groothandel bij Sola rNRG.

 


Media

Marketing

Economisch