SoLow kiest Vortex Agency als social agency

SoLow kiest Vortex Agency als social agency

21-10-2024 (09:11) - Bureaus

De winkel voor betaalbare feest- en cadeau-artikelen SoLow, heeft Vortex Agency gekozen als hun nieuwe social media bureau. Samen zullen zij werken aan het versterken van de online aanwezigheid van SoLow, met als doel een grotere community te inspireren en de producten van SoLow op een speelse manier in de spotlight te zetten via platforms zoals TikTok en Instagram.

Claire Blok, CCO bij SoLow: “We hebben gekozen voor Vortex vanwege hun ruime ervaring en enthousiasme, maar vooral omdat de mensen bij Vortex onze producten door en door kennen. Ze zijn niet alleen experts in social media, maar ook trouwe klanten van SoLow. Dat zorgt ervoor dat ze precies begrijpen hoe onze producten een glimlach op het gezicht van onze klanten toveren, en dat zie je terug in hun werk.”

Bart Kampschreur, oprichter van Vortex Agency. “We werken al jaren met producten van SoLow voor onze eigen social video’s. Dat we nu hun contentstrategie mogen versterken is een fantastische kans om samen gave dingen te creëren.”
 


Media

Marketing

Economisch