State of the Industry met Maartje van Wijk

State of the Industry met Maartje van Wijk

01-03-2024 (13:07) - Bureaus

VIA heeft een initiatief gelanceerd voor bureauleiders waarbij ondernemerschap centraal staat: State of the Industry. Tijdens deze inspiratiesessies brengt VIA bureauleiders bij elkaar om kennis te delen en met elkaar in gesprek te gaan over verschillende thema’s die hoog op de agenda van iedere bureauleider thuishoren. Fonk magazine doet verslag aan de hand van korte Q&A’s met de sprekers van deze bijeenkomsten. Nu in Fonk in Fonk magazine 384: Maartje van Wijk, CEO van PAKT. 

Zakelijk succes is lang niet altijd een kwestie van 'harder werken', stelt Maartje van Wijk. Haar tip: ‘Neem een mentor; zoek mensen die kritische vragen kunnen stellen. Ik heb gemerkt dat je in de loop van de tijd steeds in een andere fase belandt en dat vraagt dan weer om andere antwoorden. Het helpt als je daar met andere mensen over kunt praten. Ik heb daarvoor nlgroeit ingeschakeld, maar ook mensen uit je netwerk die zelf ondernemers zijn geweest en die tegen dezelfde zaken zijn aangelopen, kunnen je verder helpen. Inmiddels ben ik zelf ook mentor bij nlgroeit. Het leuke is dat ik door zelf mentor te zijn, iedere keer weer iets leer. Misschien goed om te weten voor wie niet zo snel om een mentor durft te vragen! Het werkt twee kanten op.’

Het volledige interview met Maartje van Wijk lees je in Fonk Magazine 384. Geen abonnement? Koop deze uitgave los in onze webshop!
 

Aanmelden State of the Industry-sessies

Heb je interesse om één of meerdere State of the Industry-sessies van VIA bij te wonen? Op de website van VIA lees je meer over dit initiatief en de mogelijkheden om je aan te melden!
 


Media

Marketing

Economisch