Sterk Reclamebureau en Mark@ing samen verder als Sterk Merkregisseurs

Sterk Reclamebureau en Mark@ing samen verder als Sterk Merkregisseurs

05-07-2022 (11:53) - Bureaus

De bureaus Sterk Reclamebureau uit Eindhoven en Mark@ing uit Waalwijk hebben de handen ineengeslagen.
 
De organisatie, totaal 20 medewerkers, combineert daarmee twee expertises: strategische branding en datagedreven marketing. Vanaf deze maand gaan de bureaus officieel verder onder de nieuwe naam: Sterk Merkregisseurs.

Met de combinatie biedt het nieuwe bureau opdrachtgevers meer grip op inspanningen en processen, om samen te werken aan voorspelbare merkgroei. Klanten krijgen daarmee meer regie over hun eigen merk.

Mede-eigenaar Patrick van der Sommen: "De specialismen van de bureaus vullen elkaar perfect aan. Door toevoeging van datagedreven marketing kunnen we onze klanten nog betere resultaten leveren." Mede-eigenaar Koen Paquay: "Door strategische branding aan onze digitale diensten toe te voegen, bieden we onze klanten regie over hun merk en stellen we ze in staat zich echt te richten op de toekomst."
 

Merkregie model

De zelfontwikkelde methode die Sterk Merkregisseurs hanteert is het Merkregie model, een aanpak om continue bezig te zijn met de ontwikkeling van het merk. Het model biedt klanten inzicht in de werkzaamheden en continue zichtbaarheid van hun merk. Dat leidt tot meer regie, consistentie en succes voor de lange termijn van het merk.

 


Media

Marketing

Economisch