Stijn Zwinkels neemt leiding over van Henk Boersen bij Glasnost

Stijn Zwinkels neemt leiding over van Henk Boersen bij Glasnost

10-07-2024 (10:31) - Bureaus

Stijn Zwinkels heeft sinds 1 mei 2024 de leiding bij Glasnost, onderdeel van ACE. Henk Boersen neemt na ruim tien jaar afscheid en gaat zich als Head of ACE Accelerate richten op de ontwikkeling van geïntegreerde marcom proposities, waaronder PR, social, influencer marketing en content.

Boersen vindt het tijd om ruimte te maken voor "een nieuwe generatie leiders". "Na ruim 10 jaar bouwen aan Glasnost kijk ik er zeer naar uit om het nieuwe geluid van ACE door te vertalen naar geïntegreerde proposities. Natuurlijk is dat even wennen, maar het geeft ook energie om met al dat talent binnen ACE aan de slag te gaan”, zegt hij. Zwinkels vorm nu het managementteam van Glasnost samen met Sophie Benink, Creative Strategy Director en Xanne Liebregts, Client Service Director/PR Director. 

Transitie

De afgelopen jaren stonden bij Glasnost in het teken van de transitie binnen ACE. Nieuwe klanten waaronder Kruidvat, Rituals en Maandag® sloten zich aan bij het bureau. Glasnost wil zich nu focussen op integratie met andere ACE bureaus en innovatie in proposities.

"Voor mij zit de kracht van Glasnost in het naadloos integreren van marketing- en corporate PR op een manier die typerend is voor ons creatieve DNA. Samen met het team kijk ik uit naar het innoveren van PR-campagnes die geworteld zijn in maatschappelijke relevantie en die worden versterkt door opvallende nieuwsmomenten, creativiteit en een krachtig netwerk van media en influencers. Samen streven we ernaar om werk te leveren dat de norm overstijgt en echt opvalt in de markt. Dit is nog maar het begin van ons avontuur!", aldus Zwinkels.


Media

Marketing

Economisch