Strateeg Joris Gruijters maakt overstap van DDB naar Hotel L'Amour

Strateeg Joris Gruijters maakt overstap van DDB naar Hotel L'Amour

04-09-2024 (15:06) - Bureaus

Per 1 september is Joris Gruiters Head of Strategy bij Hotel L’Amour geworden. De afgelopen vijf jaar vervulde hij die rol ook bij DDB, waar hij een plek had in het management van het bureau en werkte op klanten zoals Kruidvat, IKEA en Centraal Beheer.

Bij Hotel L’Amour wordt hij ook lid van het management dat nu bestaat uit Valérie Dekeuwer (MD), Martijn van Marle en Peter van Rij (ECD’s). Joris Gruiters is geen onbekende voor de hoteliers. Hij werkte bij DDB al nauw samen met Peter van Rij, Martijn van Marle en Aad Kuijper.

Valérie Dekeuwer: “We zijn trots dat Joris onderdeel van ons team wordt, hij is zonder twijfel één van de beste strategen van Nederland. Met zijn komst kunnen we onze klanten nog beter helpen met complexe strategische vraagstukken”.

Joris Gruiters: “Ik heb Hotel L’Amour altijd met veel interesse gevolgd. Als je een creatief bureau opricht precies in de tijd dat A.I. opkomt, dan moet je iets bijzonders kunnen. Dit bureau snapt creativiteit van vandaag en die van morgen. Daarnaast kreeg ik nu ook de kans om te ondernemen, dat maakt de keuze voor Hotel L’Amour nog aantrekkelijker”.

 


 


Media

Marketing

Economisch