Swappie kiest voor tech PR-bureau En Serio

07-04-2022 (11:11) - Bureaus

Swappie, de snelgroeiende aanbieder van refurbished smartphones, schakelt PR-bureau En Serio in voor het verbeteren van de reputatie van refurbished producten en het vergroten van de naamsbekendheid van Swappie in Nederland.

En Serio zal de Europese tech scale-up onder de aandacht brengen van de Nederlandse media met creatieve en gerichte PR. Daarmee helpt het bureau het bedrijf uit Finland met het onder de aandacht brengen van Swappie’s producten bij specifieke consumenten- en B2B-doelgroepen.

Het in technologie gespecialiseerde PR-bureau zal Swappie helpen om zijn Nederlandse klantenbestand uit te breiden. Met de PR-activiteiten wil het techbedrijf consumenten een kwalitatieve en duurzame manier laten zien om hun smartphones te upgraden. Het is Swappie’s missie om de impact van elektronisch afval op het milieu terug te dringen. De producten van Swappie helpen mensen om met elkaar en het internet verbonden te blijven, maar dan zonder de hoge kosten van een nieuwe smartphone, iedere één tot twee jaar.
 

Meer dan naamsbekendheid

Martine Hardeveld Kleuver, country manager Netherlands bij Swappie: "Swappie wil het gedrag van consumenten veranderen en ervoor zorgen dat refurbished smartphones mainstream worden. Vandaar dat we ons niet alleen richten op het vergroten van onze naamsbekendheid in Nederland. We zetten ons ook in om de kennis van, en het vertrouwen in de refurbished-markt onder consumenten te verbeteren. We hebben voor En Serio gekozen vanwege hun kennis van de Nederlandse markt en hun ervaring met het helpen van ambitieuze tech scale-ups."

 


Media

Marketing

Economisch