The Others maakt The Big Shift voor Signify

02-06-2023 (10:15) - Bureaus

De 3D-geprinte verlichtingsoplossing van Signify, voor professioneel gebruik verlichten de hele wereld en worden vanaf nu onder het Philips MyCreation label op de markt gebracht. Signify en The Others ontwikkelden samen de nieuwe communicatiestrategie, het creatief concept en de complete productie en uitwerking van alle middelen om deze campagne wereldwijd te laden.

Vanuit het idee dat we de wereld waarin we leven verlichten met een nieuwe vorm van digitaal vakmanschap. Met 3D-geprinte oplossingen. Bestaande en in samenwerking met de opdrachtgevers, ontwikkelt Philips MyCreation opmerkelijke en duurzame verlichtingsontwerpen. Bespaar op tijd, energie, afval en transport. It’s time for The Big Shift.

“Bij Philips MyCreation geloven we dat 3D-printen de toekomst vormt van duurzame verlichting dankzij baanbrekende technologieën", zegt Kevin Raaijmakers, Head of Growth voor Philips MyCreation

Om bedrijven te laten inzien dat elke lamp die ze nodig hebben of willen ontwikkelen in 3D te printen is, is een Big Shift nodig in denken én doen. Elke lamp kan in elke maat, kleur, vorm en design 3D-geprint worden. In elke oplage en dicht in de buurt. Dit zorgt dat we onze lampen niet over de hele aarde verschepen en met Philips MyCreation ervoor zorgen dat elke verlichtingsoplossing echt uniek wordt en voor een minimale footprint zorgt.

Het concept is ontwikkeld, geproduceerd en uitgewerkt in de nieuwe corporate story, identiteit, brandfilm, casefilms, ‘lookbook’ en social campagne. De campagne wordt wereldwijd uitgerold om een steeds groter deel van de wereld te verlichten met de 3D-geprinte oplossingen van Philips MyCreation.

Credits

Philips MyCreation Kevin Raaijmakers, Alvin Kuster, Imke van den Boogaard
Strategie & Concept The Others 
Celeste Slijters, Alewijn Eijgenraam, Chris Visser, Lion Versloot
Account & Productie Celeste Slijters, Nicolette Steenks
3D Brandmovie Ed van Hout, Marvey Izijk - Red Rum (
Film & Edit Niels Bik (thebigpicture.com)
Identity Wendy Marchal
Design Lookbook Alewijn Eijgenraam, Lisa Aue, Tijmen Bergsma
DTP Rolf Meijer, Yo-Lin Bemelmans 

PhilipsMyCreation Case Brand movie from The Others on Vimeo

Philips MyCreation Case Lookbook Animated from The Others on Vimeo

PhilipsMyCreation Case McDonald's from The Others on Vimeo.


Media

Marketing

Economisch