TicketSwap kiest voor Fitzgerald in de Benelux

15-03-2023 (10:42) - Bureaus

Communicatie- en PR-bureau Fitzgerald gaat aan de slag voor TicketSwap in de Benelux. Na een bureaupitch heeft het van oorsprong Nederlandse bedrijf gekozen voor Fitzgerald om te ondersteunen bij hun PR- en communicatievraagstukken, zowel op corporate als op marcom gebied.

TicketSwap - een online marktplaats voor het kopen en doorverkopen van tickets - is in 2012 opgericht door muziekliefhebbers Hans Ober, Frank Roor en Ruud Kamphuis om de verkoop van tickets voor evenementen eerlijker en veiliger te maken. Fitzgerald wordt het eerste PR-bureau waar TicketSwap mee samenwerkt in de Benelux. 

Front row tickets voor wat komen gaat

Dan Glendinning, Global PR Manager TicketSwap: "We zijn op zoek gegaan naar een gedreven en energiek bureau dat zich richt op doelgerichte communicatie en dat goed op de hoogte is van de cultuur en media in de Benelux. Het was voor ons heel belangrijk dat ze bereid waren om met ons mee te gaan op deze reis als verlengstuk van ons team, terwijl we onze communicatie met consumenten en bedrijven vernieuwen in een voortdurend veranderende industrie. We hebben dat gevonden in Fitzgerald! Jullie willen front row tickets voor wat er komen gaat."

Passende missie

Dorien Kuiken, Managing Director Fitzgerald: “De revolutie die TicketSwap teweeg heeft gebracht in de festival- en concertwereld is ongekend en het bedrijf heeft een missie die past bij waar wij als bureau voor staan. We kijken ernaar uit om met elkaar meer impact te maken in deze industrie en TicketSwap te helpen in het verstevigen van hun positionering in Nederland en België.” 


Media

Marketing

Economisch