TikTok Agency Flik Flak, Roots Network en GUT Amsterdam leiden 1e poll New Kids on the Block

TikTok Agency Flik Flak, Roots Network en GUT Amsterdam leiden 1e poll New Kids on the Block

12-02-2024 (16:52) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2023 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Na één dag stemmen in de eerste poll, pakken Tik Tok Agency Flik Flak, Roots Network en GUT Amsterdam de leiding. Na de top drie van deze eerste dag volgen Did another thing, 10Nineteen, Studio FIK, Arfected en Nextlane. Maar: we zijn er nog niet! Er kan tot vrijdag 16 februari 17:00 uur gestemd worden in de eerste poll op de homepage van Fonk magazine. Doe mee en stem!

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023 voldoen alle 23 aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.

3 enquetes, 3 whatsapp interviews

De komende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op de homepage van  fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen.
 De 5 bureaus die in hun eigen poll de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Met de winnaar van elke poll volgt een WhatsApp interview op fonkmagazine.nl In totaal zullen na drie weken stemmen dan maximaal 15 bureaus een plek hebben verdiend op de Longlist 2023.

De eerste enquete vindt plaats van 12 februari tot en met 16 februari (17:00 uur). De tweede enquete loopt van 19 februari tot en met 23 februari en de derde enquete van 26 februari tot en met 2 maart.

Publiciteit met een doel

Wekelijks verschijnen Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 385 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Stem nu!

Stem nu op de homepage en maak je keuze uit de eerste reeks van 8 bureaus op de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023!

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je hier aan voor een gratis abonnement op Fonk daily. Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.


Media

Marketing

Economisch