Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023 bekend!

26-01-2024 (10:30) - Bureaus

SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland en Fonk magazine hebben de Considerationlist in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent 2023 samengesteld. 26 Kandidaten/bureaus voldoen aan de criteria.

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN NKOTB 2023 voldoen alle aan de volgende criteria:

* maximaal drie jaar oud
* here to stay
* innovatief/vernieuwend in werkwijze
* werk dat ertoe doet, klanten die ertoe doen.

Het is in deze competitie niet noodzakelijk dat er is ingezonden voor het SAN Jaarboek. De Hoofdjury SAN New Kids on the Block werd eerder deze maand bekend gemaakt.

Considerationlist 2023

De 26 bureaus van de Considerationlist SAN NKOTB 2023 (alfabetische volgorde):

4to9 digital agency
10Nineteen
Aigency Amsterdam
Arfected
Bijvoorkeur
Billy Grace
Did another thing
Flume digital marketing
Goalden
GUT Amsterdam
Happiness Amsterdam
Hotel l’Amour
Nextlane
Onsocial Agency
Prosper & Bloom
Roots Network
Rraarr
Say Hai
Studio FIK
The fresh Pool
This Agency
TikTok Agency Flik Flak
Tonny Media
Unfound
VaynerMedia Amsterdam

Van Considerationlist naar Longlist

Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart zullen op fonkmagazine.nl drie enquêtes worden gehouden. De lezers van Fonk magazine stemmen in iedere poll op hun favoriete bureaus. De enquêtes blijven elk een week live op de website van Fonk magazine. De bureaus met de meeste stemmen uit iedere reeks presenteren zich in februari op de website van fonk magazine in een Whatsapp interview.

De 5 bureaus die in hun poll de meeste stemmen naar zich toe weten te trekken, verdienen een positie op de Longlist die na afloop van de drie enquêtes dus 15 bureaus bestaat.

Van Longlist naar Shortlist

In Fonk magazine 385 (verschijnt op 13 maart) presenteren de bureaus van de Longlist zich in 15 short stories. De 15 bureaus van de Longlist worden vervolgens in. maart door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van White Papers, de 15 short stories van Fonk magazine en aan de hand van hun websites voor werk en meer algemene informatie.

Op 6 maart publiceert Fonk magazine welke 6 bureaus de Shortlist hebben gehaald. Deze 6 bureaus worden in de voorbereidende fase naar hun live presentatie begeleid door één van de drie coaches.

Presentaties

Op 25 april geven die 6 kandidaten van de shortlist een presentatie voor de Hoofdjury en de Vakjury. Beide juries leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. Mochten de stemmen staken, geeft de mening van de Hoofdjury de uiteindelijke doorslag. De 3 finalisten worden op 25 april ter plekke bekend gemaakt.

      

De winnaar

De uiteindelijke winnaar van de SAN New Kids on the Block 2023 verkiezing wordt dus op 25 april gekozen, maar wordt pas bekend gemaakt op donderdag 30 mei 2024 tijdens de Uitreiking van de SAN Accenten. De winnaar ontvangt dan het SAN New Kids on the Block Accent 2023.

 


Media

Marketing

Economisch