TikTok agency Flik Flak wint eerste poll SAN New Kids on the Block

TikTok agency Flik Flak wint eerste poll SAN New Kids on the Block

19-02-2024 (07:00) - Bureaus

Na één week stemmen en een mega-spannende eindspurt op vrijdag is TikTok Agency Flik Flak de eerste winnaar in de race voor een positie op de Longlist SAN New Kids on the Block 2023. Als winnaar is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist. Als winnaar is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist. Bekijk nu alle 5 bureaus die na de 1e poll door zijn naar de Longlist:

Naast Flik Flak hebben ook Roots NetworkDid another thingStudio FIK en Arfected hebben in deze eerste ronde een positie op de Longlist van 2023 gescoord.

10Nineteen, GUT Amsterdam en Nextlane haalden in deze poll (net) niet genoeg stemmen voor een plek op de Longlist. Inmiddels is ook de tweede poll live en kun je op de homepage tot en met 23 februari 17:00 uur stemmen op je favoriete bureau in deze tweede reeks. Ook volgt deze week het eerste WhatsApp interview met Flik Flak de winnaar van de eerste poll. 

     

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen

3 enquetes, 3 whatsapp interviews

De komende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op de homepage van fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen.
De 5 bureaus die in hun eigen poll de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Met de winnaar van elke poll volgt een WhatsApp interview op fonkmagazine.nl In totaal zullen na drie weken stemmen dan maximaal 15 bureaus een plek hebben verdiend op de Longlist 2023.

De eerste enquete liep van 12 februari tot en met 16 februari (17:00 uur). De tweede enquete loopt vanaf vandaag tot en met 23 februari en de derde enquete van 26 februari tot en met 2 maart.

Publiciteit met een doel

Wekelijks verschijnen Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 385 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Volg nu al het nieuws over SAN New Kids on the Block op de voet

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je hier aan voor een gratis abonnement op Fonk daily. Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.

 


Media

Marketing

Economisch