Tim Visser creative lead bij Onze Kapel

23-03-2023 (16:51) - Bureaus

Tim Visser verruilt Alfred International uit Amsterdam voor Onze Kapel in Haarlem. Hij heeft de afgelopen 16 jaar bij verschillende bureaus gewerkt, zoals; The Odd Shop, Media Monks en als laatste voor Alfred. Bij Onze Kapel volgt hij Martin de Rooij op, die de overstap maakte naar de Museumvereniging, als hoofd marketing en communicatie.

Tim krijgt de leiding over het creatieve team van Onze Kapel. Naast Tim gaat per 1 april ook Guido van Werkhoven starten als Creative bij Onze Kapel. Guido was hiervoor werkzaam bij onder andere OWN Agency en Mensch Creative Agency.

Rob Hoogeveen: ‘We zijn erg blij dat Tim en Guido Onze Kapel komen versterken. We hebben de afgelopen jaren ?inke stappen gezet en de diversiteit in onze relaties alleen maar zien toenemen. Met Tim en Guido erbij zijn we op volle sterkte om al onze opdrachtgevers te bedienen, en om mooi en aansprekend werk te maken.’

Onze Kapel werkt voor accounts als TUI, KPN, GAMMA, Louwman Museum, Madurodam en Hermitage Amsterdam. Onze Kapel is een full-service agency, die alle specialisaties biedt om kleine en grote merken de aandacht te geven die ze verdienen.

 


Media

Marketing

Economisch