Triple, code d’azur, Wonderland en Connect2Crowd fuseren tot Hypersolid

Triple, code d’azur, Wonderland en Connect2Crowd fuseren tot Hypersolid

27-09-2024 (08:45) - Bureaus

Triple, code d’azur, Wonderland en Connect2Crowd gaan samen verder als Hypersolid, een wereldwijd technologie- en brand experience bedrijf voor future proof business transformaties. Hypersolid speelt in op de groeiende vraag naar concrete bedrijfsoplossingen in een snel veranderend technologisch landschap.

Voorloper in digitale disruptie

Schalk Stalkman, CEO van Hypersolid: “We zijn er trots op om de lancering van Hypersolid aan te kondigen aan de rest van de wereld. Nu steeds meer executives zich zorgen maken over technologische veranderingen, met name de snelle evolutie ervan en de gevolgen voor hun organisaties, kan de lancering van Hypersolid niet op een beter moment komen. Uit onderzoek blijkt dat 62% van de CEO’s van mening is dat een te langzame invoering van nieuwe technologieën een groter risico met zich meebrengt dan een overhaaste implementatie. Deze mentaliteit weerspiegelt een verschuiving in traditionele benaderingen van verandermanagement, nu leiders zich gedwongen voelen om de digitale disruptie bij te houden – en zo concurrerend te blijven.”

Tech tsunami

Hypersolid staat voor solide verandering in een supersnelle wereld en opereert op het snijvlak van business transformatie, technologie en brand experience. Het bedrijf werkt samen met merken om de tech tsunami te omarmen en stevige, robuuste strategieën en oplossingen te ontwikkelen om snelle technologische veranderingen het hoofd te kunnen bieden. Hypersolid is daarbij gebouwd op de overtuiging dat het combineren van technologie en creativiteit echte verandering teweegbrengt.

Nik Nieuwenhuijs, oprichter code d'azur en CEO van Hypersolid US: “Naarmate het huidige technologielandschap zich ontwikkelt in het tempo van AI, vormen brand experiences net zozeer de toekomst als technlogische innovatie. Technologie is inmiddels diep verweven met cultuur en succes hangt niet alleen af van functionaliteit, maar ook van design, merk en klantbeleving. Dit is vanaf dag één de focus geweest van code d'azur. Ervoor zorgen dat elke interactie, van interfaces tot content, aansluit bij culturele relevantie en resoneert met persoonlijke waarden – want in dit nieuwe tijdperk is technologie in combinatie met creativiteit de basis van elk winnend product.”

Bouwen aan toekomstige leiders

Hypersolid gaat verder dan het innoveren van merken voor huidige en toekomstige executives, maar ook door het zelfstandig lanceren van succesvolle business ventures, zoals Beyond Sports, Team Gullit en SpotOn, laat zien dat Hypersolid  in staat is om tastbare, zakelijke impact te creëren door middel van technologie.

Overgangsfase

Hypersolid zal klanten geleidelijk overbrengen onder de Hypersolid-paraplu, met als doel een volledige integratie na verloop van tijd. Deze gefaseerde aanpak stelt het bedrijf in staat om de verandering effectief te managen met behoud van continuïteit voor bestaande klanten. In de Verenigde Staten zal Hypersolid vanaf vandaag volledig operationeel zijn. De focus van Hypersolid zal liggen op het versterken van de aanwezigheid van het eigen merk en het opbouwen van een sterke marktpositie.

Eigen merkidentiteit

De nieuwe merkidentiteit is intern ontwikkeld en staat voor de synergie van de verschillende disciplines die Hypersolid beheerst en vormt zo een weerspiegeling van de visie van Hypersolid: een solide structuur, die impliceert hoe de vier organisaties diverse expertise inbrengt, om toekomstbestendige oplossingen te kunnen creëren die groter zijn dan de som van hun delen en -daarmee- de reden achter deze fusie.
 


Media

Marketing

Economisch