vanHaren kiest Bijvoorkeur

vanHaren kiest Bijvoorkeur

25-11-2022 (11:47) - Bureaus

Schoenenketen vanHaren kiest voor reclamebureau Bijvoorkeur. Met 145 winkels in Nederland, 54 winkels in België en een grote online winkel, is vanHaren één van de meest succesvolle schoenketens in deze landen.

VanHaren is de eerste klant van Bijvoorkeur, het bureau dat vorige maand werd opgericht door Thijs de Boer en Budi Gonzalez de Chaves. Bijvoorkeur ontwikkelt de communicatiestrategie en houdt zich bezig met de nieuwe campagnes en activaties.

Michelle van Herk – Hendricx, Marketing Manager bij vanHaren: “Het gaat goed met vanHaren, maar we willen verder versnellen. Het vergoten van onze merkvoorkeur is daarbij cruciaal. Het denken van Bijvoorkeur sluit daar helemaal bij aan. Ondanks het feit dat het bureau net is opgericht, gaf de grote expertise, kennis en ervaring die zij meenemen de doorslag. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen mooie stappen kunnen maken voor vanHaren.”

Budi Gonzalez de Chaves, mede-oprichter van Bijvoorkeur: “Geweldig om vanHaren als (start)klant te mogen verwelkomen. VanHaren deelt onze visie over het belang van merkvoorkeur. Het is de allerbelangrijkste KPI voor commercieel succes. VanHaren is een prachtig merk met een mooie historie dat een volgende stap wil maken. En het zijn fijne mensen om mee te werken. Precies zoals we het graag willen bij Bijvoorkeur. Echt heel erg blij mee.”

Begin volgend jaar zullen de eerste nieuwe campagne-uitingen te zien zijn.
 


Media

Marketing

Economisch