Viktor van der Wijk vervangt Carolien van 't Hek en Yvonne Prins als Managing Director UM

Viktor van der Wijk vervangt Carolien van 't Hek en Yvonne Prins als Managing Director UM

26-03-2024 (11:06) - Bureaus

Viktor van der Wijk start per april als Managing Director bij UM. Hij volgt daarmee Carolien van 't Hek en Yvonne Prins op die recent afscheid namen van UM.

Van der Wijk was eerder actief als CEO/co-owner bij Storm Digital (in 2019 verkocht aan Accenture), als VP Digital Marketing bij KLM en vervulde diverse freelance C-level posities binnen de branche.

Saskia Wagenmakers, CEO IPG Mediabrands: "Ik ben enorm blij dat Viktor er is. Met zijn digitale- en data-achtergrond zal hij de businesstransformatie van UM en IPG Mediabrands verder versnellen. Daarbij kunnen we met de komst van Viktor verder bouwen aan de lijn die we hebben ingezet: onze klanten centraal zetten en onze eigen organisatie vereenvoudigen om zo de beste geïntegreerde marketingoplossingen te kunnen bieden aan onze klanten. Een continu proces van aanpassen en veranderen. Daar heb ik een verbinder en teamplayer als Viktor met zijn growth mindset heel graag bij!”

Viktor van de Wijk, Managing Director UM: "Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij UM en mijn passie en energie voor het vak in te zetten. Samen met het getalenteerde team streven we ernaar om grenzen te verleggen, innovatieve oplossingen te bieden en onze klanten naar nieuwe hoogten te brengen. Het is een opwindende tijd om deel uit te maken van deze dynamische industrie, en ik kan niet wachten om mijn bijdrage te leveren aan het succes van UM.”

 


Media

Marketing

Economisch