VIM Group sluit zich aan bij Zwitsers Farner International

VIM Group sluit zich aan bij Zwitsers Farner International

04-11-2022 (11:08) - Bureaus

De Zwitserse communicatieadviesgroep Farner International heeft de van origine Nederlandse merkveranderingsspecialist VIM Group overgenomen als onderdeel van hun plannen om een pan-Europese communicatieadvies-organisatie op te bouwen, die geleid wordt door ondernemers.

Farner International heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de marktleider op gebied van geïntegreerde communicatie in Zwitserland. Eerder dit jaar kondigde Farner al uitbreidingsplannen aan met als doel een Europese groep van bedrijven te bouwen. Deze stap is een antwoord op de toenemende vraag van klanten naar complete communicatieoplossingen in verschillende markten. Farner’s digitale en geïntegreerde aanpak en de ambitie om ‘nationale helden’ te creëren in toonaangevende Europese markten zal aangevuld worden met communicatie-, merkveranderings- en merktechnologiediensten.

Investeerder Waterland

Het ambitieuze meerjarenplan van Farner wordt gesteund door Waterland, een onafhankelijke investeringsmaatschappij. Waterland kent de communicatiemarkt goed, heeft brede digitale expertise en heeft met het digitale marketingbureau DEPT een indrukwekkende Europese groeicase naar succes geleid.

VIM Group is de toonaangevende Europese organisatie voor merkveranderingen en merktechnologie, die opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Hengelo, Londen en München. Het bedrijf, opgericht in 1991, staat bekend om de implementatie van merktechnologie en wereldwijde rebrandings voor klanten als Bosch, Danske Bank, FIFA, Henkel, Hitachi Energy, ING Group, Merck KGaA, Reckitt, Sanofi, Vattenfall en Volkswagen. 


Media

Marketing

Economisch