Weber Shandwick benoemt nieuwe MD voor Nederland

Weber Shandwick benoemt nieuwe MD voor Nederland

11-09-2024 (11:10) - Bureaus

Suzanne Stofberg is de nieuwe Managing Director van Weber Shandwick Nederland. In haar nieuwe rol zal ze zich richten op het stimuleren van groei en innovatie bij het bureau, dat gespecialiseerd is in earned media.

Stofberg heeft 17 jaar ervaring in bureau- en strategische communicatie. Voor kort was zij Business Director bij Omnicom PR Group, waar zij bijna 12 jaar werkte. Ze heeft enkele grote PR-accounts van Omnicom PR Group Nederland succesvol geleid, waaronder Nespresso en Philips Personal Health. 

"Ik voel me vereerd om deel uit te maken van dit innovatieve, strategische communicatiebureau en voelde me direct aangetrokken tot de warme en mensgerichte cultuur, aldus Suzanne Stofberg. "Ik kan niet wachten om mijn visie voor Weber Shandwick in Nederland te delen, samen te werken met het talentvolle Nederlandse team en sterke relaties op te bouwen binnen het hele netwerk om het kantoor naar een mooie toekomst te leiden."

Gevestigd in Den Haag zal zij rapporteren aan Monica Vicente Cristina, Managing Director voor de Benelux-regio, vanuit het Weber Shandwick-kantoor in Brussel: "Ik ben ervan overtuigd dat zij het potentieel van de Nederlandse markt zal ontsluiten, terwijl ze de creativiteit van het team blijft versterken."


Media

Marketing

Economisch