Wefilm krijgt 4 nieuwe teamleden en Managing Director

08-12-2022 (12:59) - Bureaus

Wefilm heeft hun team uitgebreid met Roos Aalvanger, Nefta Tevreden, Marléna Fishell en Nadia Wisse. Vincent Siegelaar neemt de rol van Managing Director op zich.

Aalvanger (voorheen 1Camera) en Tevreden (voorheen Framez) versterken de productieafdeling, als senior en junior producer. Fishell (voorheen Boomerang) voegt zich als campaign lead bij de media afdeling en Wisse (voorheen TBWA\NEBOKO) is onderdeel geworden van het client lead team.

Managing Director

In het managementteam stroomt Vincent Siegelaar door naar Managing Director. Oprichter Bas Welling, die deze rol de afgelopen 12 jaar vervulde, gaat zich als CEO van Wefilm richten op het vergroten van de lange termijn impact van het bedrijf.

Geen stap terug

Welling: “We merken dat steeds meer merken en organisaties positieve impact willen maken. Om aan die vraag te voldoen was deze versterking zeer gewenst. Ik ben er trots op dat talenten in deze uitdagende tijd voor de missie van Wefilm kiezen. Daarnaast geef ik met alle vertrouwen na 12 jaar de operationele leiding over aan Vincent. Voor mij persoonlijk betekent dit geen stapje terug, maar een stap vooruit om weer meer als ondernemer te gaan zoeken via welke wegen we onze impact nog verder kunnen vergroten.”

Impact

Siegelaar: “Wefilm is een prachtig bedrijf waar bijzondere, betrokken en mooie mensen werken. Samen zetten we ons met creativiteit in voor positieve maatschappelijke impact. Ik verheug me erop om daar vanuit deze nieuwe functie nog meer aan bij te dragen.”


Media

Marketing

Economisch