Welke bureaus zijn de upcoming stars van vandaag?

07-09-2023 (10:30) - Bureaus

Fonk magazine volgt jaarlijks start-ups, scale-ups en grown-ups in de Nederlandse bureauwereld. De redactie selecteert ook dit jaar weer maximaal 15 bureaus die zich (onder meer) onderscheiden met een verfrissende, duidelijke positionering en een sterk management dat de nek durft uit te steken voor aansprekende opdrachtgevers. Aanmelden? Dat kan nu.

De upcoming stars van vandaag zijn aantoonbaar here to stay, werken voor opdrachtgevers die ertoe doen, hebben een sterk management en een verfrissende, duidelijke positionering. Voor de bureaus die het best aan deze vier criteria voldoen, reserveert de redactie van Fonk magazine ruimte in het dossier Who to Watch 2023, dat in oktober verschijnt.

Ook voorgedragen voor New Kids on the Block

Bureaus van onze selectie Who to Watch die jonger zijn dan drie jaar, worden door de redactie van Fonk bovendien voorgedragen voor de Consideration List van SAN New Kids on the Block 2023.

Ook is er voor de bureaus die het Who to Watch-predikaat verdienen, ruimte in de jaarlijkse bureau-uitgave: Red Alert 2023. Deze uitgave, waarin ook de FONK150 Best Agencies is opgenomen, dient in 2024 als dè vraagbaak voor marketeers en brandowners, de opdrachtgevers van de Nederlandse communicatie-industrie.

Aanmelden

Ben je ervan overtuigd dat jouw bureau een plek verdient in de lijst met runners up van vandaag? Meld je bureau dan nu aan. Stuur een e-mail naar de hoofdredactie onder vermelding van "Who to Watch 2023" en voeg een korte motivatie toe.
 


Media

Marketing

Economisch