Whizpr verzorgt PR en contentcreatie voor Descartes

05-07-2022 (14:29) - Bureaus

Descartes Systems Group, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Whizpr en All Colors of Communication geselecteerd als partner op het gebied van PR en contentcreatie.
 
De activiteiten van Whizpr en All Colors of Communication richten zich met name op het versterken van de positionering in respectievelijk Nederland en België.
 
Shana Van de Peer, Public Relations & Marketing Communications Specialist bij Descartes: "Door een combinatie van innovatieve technologie, waardevolle handelsinformatie en de omvang van ons netwerk bieden we een breed scala cloud-gebaseerde oplossingen voor logistiek en supply chain management. We hebben voor de tandem All Colors of Communication en Whizpr gekozen omdat we partners zochten die onze markt en onze business begrijpen en dit weten te vertalen naar onze doelgroepen. Daarnaast beschikken zij over het netwerk en de kunde om onze verschillende oplossingen met pakkende content bij onze doelgroepen onder de aandacht te brengen."
 

Media

Marketing

Economisch