Zonneplan kiest voor Yelflow na pitch

Zonneplan kiest voor Yelflow na pitch

10-09-2024 (10:50) - Bureaus

Na een pitchtraject tussen 3 bureaus mag Yelflow zich officieel partner noemen van Zonneplan op het gebied van marketing automation en personalisatie. Het vermogen om strategische uitdagingen te vertalen naar concrete oplossingen gaf de doorslag voor Zonneplan.

Zonneplan heeft sinds 2012 meer dan 125.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Daarnaast biedt Zonneplan meer oplossingen voor de energietransitie. Denk hierbij aan laadpalen, thuisbatterijen en dynamische energiecontracten.

De samenwerking bestaat uit het verder automatiseren en personaliseren van de klantreis. De samenwerking gaat direct van start.

Karin Grijpma, Digital Marketing Manager bij Zonneplan: Bij Zonneplan streven we er continu naar om met de nieuwste technologie de energietransitie te versnellen. Met Yelflow hebben we een partner gevonden die onze tech-driven aanpak begrijpt en versterkt. Samen kunnen we onze klantreis verder automatiseren en personaliseren, en zo onze impact vergroten

Corné Hoogendoorn, oprichter Yelflow: “In onze samenwerkingen kijken we continu hoe we op korte termijn resultaat kunnen behalen en tegelijkertijd kunnen bouwen aan lange-termijn succes. Het is mooi om te zien dat dit ook door Zonneplan is (h)erkend."


Media

Marketing

Economisch