Arsenal-speler Saka en Fiverr staan samen voor kansengelijkheid

Arsenal-speler Saka en Fiverr staan samen voor kansengelijkheid

16-11-2022 (13:15) - Campagnes

Fiverr, platform voor freelancers, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Engeland en Arsenal-speler Bukayo Saka. Het doel is om een platform te bouwen waarmee de voetballer zijn missie voor kansengelijkheid kan realiseren.

"Fiverr is een bedrijf dat zoveel mogelijkheden heeft gecreëerd voor mensen van alle achtergronden om hun bedrijf en carrière op te bouwen en hun ambities waar te maken. Ik ben blij om samen te werken met Fiverr, om de boodschap rond gelijkheid, inclusie en diversiteit te versterken en ik hoop dat ik met dit partnerschap veel meer mensen kan aanmoedigen om het vertrouwen te hebben om de toekomst van hun dromen op te bouwen." zegt Bukayo Saka.

Gedeelde ambities

De samenwerking gaat van start met de publicatie door Fiverr van video's met Saka, waarin hij zijn ambities voor de samenwerking uiteenzet, in combinatie met verhalen van Britse ondernemers die succesvol gebruik hebben gemaakt van Fiverr. De komende maanden zal Fiverr blijven samenwerken met Saka. Bukki Adedapo, landenmanager Verenigd Koninkrijk bij Fiverr: "Bukayo Saka is een inspiratie - niet alleen als atleet van wereldklasse, maar ook als toonaangevende stem in gelijkheid. We zijn absoluut enthousiast om met hem samen te werken. In de komende maanden zullen we hem helpen om een gemeenschapsprogramma op te bouwen dat hem een platform geeft om het geweldige werk dat hij al doet voort te zetten."