Carinova zet eigen collega's centraal in nieuwe campagne

Carinova zet eigen collega's centraal in nieuwe campagne

28-02-2023 (09:00) - Campagnes

Onder de noemer ‘Je hebt zoveel te bieden’ ontwikkelde contentmarketingbureau Crowdmedia de nieuwe wervingscampagne voor zorginstelling Carinova. De campagne laat zien dat Carinova niet alleen kijkt naar wat je nu al kan, maar ook naar wat er allemaal nog in je zit: de ontwikkeling van de zorgprofessional staat centraal.

Als zorgorganisatie uit Overijssel had Carinova nooit moeite om nieuw personeel te werven. Maar sinds enige jaren is dat echter veranderd: als zorgprofessional heb je de banen voor het uitkiezen. Hoog tijd voor Carinova om niet alleen als zorginstelling, maar ook als aantrekkelijke werkgever naar buiten te treden.

Gerardi Koelen, manager recruitment: ‘Vaak onderschatten collega’s wat hun impact is. Iedereen heeft iets te bieden, op zijn of haar eigen manier. Samen met Crowdmedia zijn we gaan nadenken hoe we dit zichtbaar kunnen maken en kunnen vertellen wat Carinova mogelijk maakt. De organisatie scoort hoog op werkplezier en er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Ook die elementen zie je terug in de campagne.'

Yasser Dehnavi, eigenaar van Crowdmedia: ‘Wie in de zorg werkt, doet dat niet voor niets. Je wilt mensen helpen. Met alles wat je in je hebt. Als dat lukt, geeft dat veel voldoening. Die voldoening wilden wij in beeld brengen. We hebben huidige werknemers gefilmd en hen de vraag gesteld wat zij Carinova te bieden hebben. Op het moment dat ze zich realiseren hoeveel hun inbreng voor Carinova betekent, beginnen ze te stralen.’

De campagne is te zien op Facebook, Pinterest en Instagram. Naast versterking van de employer branding gebruikt Carinova de campagne ook om concrete functies in te vullen. 

Credits

Klant: Carinova
Verantwoordelijk bij klant: Daniëlle Steffens
Bureau: Crowdmedia
Account: Mathilde Weijdeman
Strategie: Roxanne van Wijk en Yasser Dehnavi
Concept: Endeke Huisman en Mark Joost Meijer
Creatie: George Lee en Astrid Zijlstra
Uitvoerend producent: Crowdmedia
Regie en camera: Jesse Lammerink
Edit: Sherin Jonker