L´OR Espresso lanceert een nieuwe campagne met sterren-chef Joris Bijdendijk

L´OR Espresso lanceert een nieuwe campagne met sterren-chef Joris Bijdendijk

25-05-2022 (17:36) - Campagnes

Het koffiemerk L´OR Espresso lanceert deze week een campagne in samenwerking met sterren-chef Joris Bijdendijk. De 360 graden branded contentcampagne is opgezet door Havas Media en is een samenwerking tussen L´OR Espresso en Joris Bijdendijk. De mediacampagne, met verhalen en gerechten, komt in print en online tot leven via: JAN magazine, ELLE, Harper’s Bazaar, Quote, Men´s Health, LINDA, Delicious, Uit Pauline’s Keuken en Awesome Originals.
 
In onze dagelijkse routine worden we beïnvloed door de drukte van de dag, zo drinken we snel een bakkie tussendoor. Maar er is ook een universele behoefte om onszelf te verliezen in het plezier van het moment en al je zintuigen optimaal te benutten. Koffie drinken en het koken en proeven van unieke gerechten komen beter tot hun recht als we alle zintuigen inzetten. Joris maakt in deze campagne op zijn eigen manier het proeven van verschillende smaken en het inzetten van je zintuigen voor iedereen toegankelijk. In één van de video´s neemt hij de kijker mee in een ware koffieproeverij en daagt hij je uit om samen met hem te gaan proeven. 
 
Joris Bijdendijk: "Er gaat in mijn leven geen dag voorbij zonder een goede kop koffie. Met wat extra kennis kan je jouw koffiemoment echt stukken lekkerder maken. Ik vind het erg leuk om middels deze campagne die kennis en mooie smaken in de wereld van koffie te delen met het publiek.”
 

credits

Joris Bijdendijk
Mike Dobbinga
 
L’OR Espresso
Laura Versluis
Nadja van Drie
Martijn Slebus
Babette Ruijten
Nienke Peters
Jetske Bouma
Hanka de Bruin
 
Havas Media
Mira de Mönnink
Terri Bos
Elias Reinheimer
Fabian van den Ende
 
HEARST
Heidi Duits
Merel Telman
Merel Sanders
Fadoua el Harrak
 
LINDA
Kelly Rijsenbrij
Elseline Tolhoek
 
Delicious
Florentine Fontein
Liselore Bus
 
Uit Pauline’s Keuken
Pauline Weuring
Annika Weuring
 
Awesome Originals
Vanja Mlinar
Ward van den Bosch
Veronique Wetzels
Isa Zaman
Ravi Ram
Noor Lohman
Joris Derks
Minke Lenting
Lonneke van der Linde