VEA organiseert tweede editie Future Bosses Lunch in Cannes

06-06-2018 (10:12) - Cannes

Na het succes van vorig jaar organiseert de VEA,voor de tweede keer de VEA Future Bosses Lunch in Cannes. Op woensdag 20 juni krijgen jonge talenten de kans om te lunchen met de directeuren van onder anderen Alfred, Code D’azur, TBWA, BSUR, Admix, Kumpany, Brandbase, Cheil en Indie.
 

Juliette Hammana,
VEA: “Vorig jaar was het geweldig om te zien dat jong talent niet alleen geïnteresseerd was in het verhaal van de directeuren, maar de directeuren juist ook heel erg in dat van de jonge talenten!”
 
Het organiseren van de Future Bosses Lunch past bij de ambitie van de VEA om talenten te stimuleren in hun vakontwikkeling. Nieuw dit jaar is daarom de samenwerking met RA*W, die voorafgaand aan de lunch een internationale spreker organiseert: Tom Morton, SVP Strategy US van R/GA.
 
Sophie Benink, bestuurslid RA*W: “Sarah Watson, Global Strategy Officer van BBH NY, was vorig jaar private speaker voor RA*W en nu curator van ons Strategy & Trends programma. Tom Morton is haar man en is enorm enthousiast om ons dit jaar zijn kant van het verhaal te vertellen. We zullen het met hem gaan hebben over trends die ons werk, de industrie en de rol van een strateeg beïnvloeden en daarnaast zal hij zijn visie geven op the way forward. Een sessie vol learnings voor jong en hongerig talent.”
 

Aangewezen door RA*W of aanmelden

De talenten worden aangewezen door het bestuur van Jonge Honden en RA*W, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor talenten die niet via hen naar Cannes afreizen. Wii je hier bij zijn of ken je iemand die je graag wil opgeven? Bekijk de voorwaarden voor aanmelding hier.
 
 
Wat: VEA Future Bosses Lunch
Wanneer: Woensdag 20 juni van 12:00 tot 15:00
Waar: In de strandtent van de Embassy of Dutch Creativity.
Aanmelden: Via de website van de VEA