8-jarige kunstenaar Alf maakt collectie voor Moooi Carpets

8-jarige kunstenaar Alf maakt collectie voor Moooi Carpets

13-12-2023 (11:42) - Creatie

De 8-jarige kunstenaar Alf Bärbel Wit heeft een samerwerking met Moooi Carpets om een tapijtcollectie te creëren, met Alf's kenmerkende lijntekeningen. De tapijten vieren dat de verbeelding geen grenzen kent en uniciteit niet beperkt is tot iemands status, ervaring of leeftijd.

Vanaf de leeftijd van drie vertoonde Alf een flair voor schilderen, waarbij hij abstracte patronen maakt die puur voortkomen uit zijn levendige verbeeldingskracht. Zijn kunst, gekenmerkt door een meditatieve sfeer door middel van spannende details, lijnen en vormen, trekt parallellen met de vrijheid die wordt uitgedrukt door iconische kunstenaars als Basquiat, Appel, Kline, Miró, Haring en Kandinsky, maar behoudt toch een unieke en herkenbare stijl. Het geeft je een inkijk op de vrije geest en droomwereld van Alf. Nog een bijzonder feitje: Hij vernoemd zijn tapijten naar enkele van zijn favoriet liedjes; Everything Now en Blinding Lights.

High definition tapijten

Alfs vloerkleden zijn verkrijgbaar in twee maten, in wol of polyamide, laag-polig of zacht garen. Moooi Carpets: “Het is onze wens om designdromen waar te maken op ons tapijt canvas. We houden van de energieke kunst van Alf en voor ons zijn er geen grenzen in creativiteit, noch in leeftijd van een getalenteerde ontwerper.” Het is een unieke musthave als je je huis wil opvrolijken.