Bynder voert remote week in

20-07-2017 (10:01) - Economisch

In eerste instantie klinkt het wat onvriendelijk: van 31 juli tot en met 4 augustus zijn werknemers van Bynder niet welkom op kantoor, de deuren zullen gesloten worden. Het bedrijf wil hiermee zijn personeel stimuleren elders aan het werk gaan.
 

nieuwe werkplekken

‘Het idee voor de remote werkweek is ontstaan toen we ons beleid voor onbeperkt verlof evalueerden. Tijdens de zomermaanden wil niemand voortdurend op kantoor zitten. Dat komt de creativiteit en productiviteit niet ten goede. Maar voor veel mensen is het toch een grote stap om thuis of op een andere locatie te werken. Terwijl je met de juiste tools eigenlijk overal aan de slag kan. Daarom willen we onze medewerkers stimuleren om nieuwe werkplekken te ontdekken’, verklaart CEO Chris Hall de opmerkelijke stap. 
 

remote day

Met de actie hoopt Bynder een revolutie in gang te zetten. Het bedrijf roept ook andere bedrijven op om op 4 augustus de deuren te sluiten. Op deze remote day kunnen werknemers dan elders aan de slag. Dit kan thuis zijn, maar ook in koffiebars of zelfs op de camping. De 300 werknemers van Bynder kunnen op deze manier wellicht hun vakantie combineren met hun werk zonder hier verlof voor te hoeven opnemen. 
 

Bureaus

Media

Marketing