FEST lanceert crowdfunding voor meer fysieke winkels

FEST lanceert crowdfunding voor meer fysieke winkels

27-10-2022 (10:40) - Economisch

FEST lanceert een crowdfundingcampagne via CrowdAboutNow om internationaal sneller meer eigen winkels te kunnen openen. Het Nederlandse designmerk opent op 2 december een winkel in Brussel, en ook een winkelopening in Duitsland staat op de wenslijst. Daarvoor wordt nu via een crowdfundingactie naar nieuwe investeerders gezocht.

FEST biedt investeerders die via CrowdAboutNow aan boord stappen onder andere een jaarlijks rendement van 6% op hun lening. Daarnaast worden investeerders officieel lid van de FEST-community die als eerste sneak peeks krijgen van de nieuwe collecties en als special guest ontvangen worden op onze feestjes en lanceringen.

Ontwikkeling

FEST groeide sinds 2013 uit tot een scale-up met een online store, zes eigen winkels in Nederland en België en verkooppunten bij retailers in meer dan twintig landen. In 2019 stapte Rinkelberg Capital, investment office van TomTom oprichters Corinne Vigreux en Harold Goddijn, al aan boord. Mede dankzij deze investeerder konden de eerste stappen richting substantiële groei worden gezet en opende FEST onder andere een winkel in Antwerpen, Rotterdam en Gent. Het lanceren van de CrowdAboutNow-campagne is stap twee van het langetermijndoel van FEST om wereldwijd te kunnen groeien tot gamechanger in de traditionele meubelindustrie.

 


Bureaus

Media

Marketing