Line-up van eerste Europese evenement Bitcoin Amsterdam bekend

Line-up van eerste Europese evenement Bitcoin Amsterdam bekend

16-09-2022 (12:42) - Economisch

Bitcoin Magazine kondigt in samenwerking met Amsterdam Decentralized, de line-up van Bitcoin Amsterdam aan. 's Werelds grootste en langstlopende Bitcoin-conferentie strijkt op 12, 13 en 14 oktober voor het eerst neer in Europa en doet dat met de grootste namen uit de industrie.

Tijdens de conferentie spreken internationale Bitcoin-experts, innovators en denkers op 12 en 13 oktober over de financiële markt, politiek en Bitcoin. Onder anderen Adam Beck (als technisch expert nauw betrokken bij Bitcoin protocol), Bert Slagter (Nederlands meest invloedrijke persoon binnen de crypto), Jemima Kelly (columnist Financial Times en podcasthost A sceptic’s guide to crypto) en Alex Gladstein (Chief Strategy Officer Human rights Foundation) bespreken op het Westergas de nieuwste ontwikkelingen op de financiële markt.

Ook Stella Assange is aanwezig tijdens het event. Stella Assange groeide op in Zuid-Afrika en heeft de Spaanse en Zweedse nationaliteit. Ze verhuisde daarna naar het Verenigd Koninkrijk, waar ze politiek en rechten studeerde aan Ofxord. In 2011 ontmoette ze Julian Assange, toen ze zich bij zijn internationale juridische team voegde. Inmiddels is ze werkzaam in het legal team van haar man, de Australische oprichter van het klokkenluidersplatform WikiLeaks. 

Het evenement wordt op 14 oktober afgesloten met optredens van bands en dj’s tijdens Sound Money Fest. De hele agenda is vanaf vandaag te bekijken via www.b.tc/conference/amsterdam
 

Tickets

Bitcoin Amsterdam wordt gehouden in de Westergas in Amsterdam. De prijs voor algemene toegang is €399,- (2,013,904 sats) en de exclusieve VIP Whale Passes kost €4499,- (22,708,161 sats). Met een Whale Pas hebben bezoekers onder meer ook toegang tot netwerksessies. Kaarten zijn te koop op https://b.tc/conference/amsterdam

Bureaus

Media

Marketing