Max Crowdfund

22-09-2022 (16:50) - Economisch

Ben je van plan om je spaargeld te investeren in vastgoed? Dat is een onwijs goed idee! Je geld investeren in vastgoed levert namelijk vaak een prima rendement. Bovendien geld het pand waarin je investeert meestal als onderpand, dus het neemt ook nog eens vrij weinig risico met zich mee. Helaas gaat het vaak over grote bedragen waardoor risicospreiding lastig kan zijn. Geen zorgen! Via Max Crowdfund investeer je al vanaf €100,- in kortlopende leningen van verschillende vastgoedprojecten!

Crowfunding-platform voor vastgoed

Max Crowdfund is het crowdfunding-platform voor vastgoed van Nederlandse bodem. De vastgoedexperts kiezen zorgvuldig de beste projecten uit met de hoogste zekerheden. Deze zekerheden en ander informatie worden overzichtelijk onder elke lening weergegeven. Je hebt alleen toegang tot de projecten met een Max Crowdfund-account. Een account aanmaken is onwijs simpel en snel geregeld. Bovendien is het aanmaken van een Max Crowdfund-account helemaal gratis. Nadat je je gratis account hebt aangemaakt, kan het investeren in vastgoed beginnen.

Het crowdfunding concept

Je hebt vast al eens gehoord van het concept ‘’crowdfunding’’. Crowdfunding betekent dat een groep mensen, vaak particulieren, samen een financiering mogelijk maken. Dit is precies wat Max Crowdfund ook doet, alleen dan specifiek voor vastgoedprojecten. Bij Max Crowdfund maak je dus samen met andere particulieren een financiering mogelijk voor een vastgoedproject. Maar hoe gaat het investeren precies in zijn werk?

Hoe werkt het?

Via je Max Crowdfund-account krijg je toegang tot alle leningen waarin je kan investeren. Ook wordt je regelmatig op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe leningen online komen. Zo heb je altijd de kans om te investeren in de nieuwste vastgoedprojecten. Bovendien kan je via je account precies zien wat het streefbedrag is van de lening en hoeveel en nog belegd moet worden om het streefbedrag te halen. Wanneer de lening vol is, dan gaat het opgehaalde bedrag naar de projectontwikkelaar. Nu dat het vastgoedproject echt van start gaat, ontvang je rente over je inleg. Max Crowdfund heeft een gemiddelde return on investment van meer dan 10%. Als het project is afgerond, ontvang je een laatste rentebetaling en wordt de originele inleg weer teruggestort op je account. 


Bureaus

Media

Marketing