Perfect Groep en Mail Succes gaan samen verder

Perfect Groep en Mail Succes gaan samen verder

20-10-2022 (15:12) - Economisch

Eind dit jaar trekt Perfect Groep (Schiedam) in bij Mail Succes (Gouderak) voor een strategische samenwerking. Perfect Groep is voornamelijk gericht op digitaliseringsvraagstukken als databasemanagement, e-fulfilment en marketing automation. Mail Succes is vooral sterk in Print & Mail producties.

Beide bedrijven hebben niet alleen veel raakvlakken maar vullen elkaar op bepaalde punten zeer goed aan. Door de expertise van beide bedrijven onder één dak samen te brengen, kunnen veelomvattende marketing acties voortaan in huis worden uitgevoerd. Zo hoeven (delen van) producties niet meer te worden uitbesteed. Dit levert voordeel op voor klanten (het hebben van één contactpersoon) en er valt ook direct winst te behalen door bijvoorbeeld het machinepark, inkoop en huisvesting met elkaar te delen.

Mail Succes is voornamelijk gericht op het printen en verwerken van direct mail. Het draaien van producties. Perfect Groep komt van oudsher ook uit die wereld. Beide bedrijven hebben veel raakvlakken maar kunnen elkaar op specifiek gebied ook heel goed aanvullen.

Na 65 jaar verhuist het van oorsprong Rotterdamse familiebedrijf Perfect Groep aan het eind van dit jaar naar Mail Succes in Gouderak. De verhuizing zal heel geleidelijk gaan en is al begonnen. Relaties zullen hier weinig van merken. De namen van beide bedrijven blijven, als ook de werkwijze, de contactpersonen en –gegevens. Wat wel verandert is het bezoek en afleveradres van Perfect Groep.
 


Bureaus

Media

Marketing