Nederlandse en internationale streamers te vinden op TwitchCon Europe

16-04-2024 (16:38) - Gaming

Twitch, de bekende livestreamingsdienst, heeft het schema en de aanwezige streamers voor de TwitchCon Europe bekend gemaakt. Het evenement vindt dit jaar voor het eerst plaats in Rotterdam op 29 en 30 juni.

Op deze eerste editie in Rotterdam zijn niet alleen internationale bekendheden te vinden, maar ook Nederlandse en Vlaamse Twitch-streamers zoals Daniellippens, Fems, Saar, Streamwithlien, Samora, Twoosie, Levideweerd en Radderss.

Streamer Sarah ‘Saar’ Verhoeven heeft enorm veel zin om streamers en kijkers van over de hele wereld, te ontmoeten op TwitchCon: “Als gaming-streamer gebeurt het streamen voornamelijk in je eentje vanuit huis, maar op een fysiek evenement als dit heb je de kans om niet alleen online, maar juist offline met mensen te connecten. Het feit dat je door Twitch zelf wordt uitgelicht betekent heel veel en ik voel me dan ook enorm gezien en gehoord. Daarnaast kijk ik er natuurlijk erg naar uit om mijn community in het echt te ontmoeten en deze ervaring samen met hen te delen!”

Naast het ontmoeten van je favoriete streamers, is er nog veel meer te beleven op TwitchCon. Twitch Rivals verzorgt tijdens het weekend meerdere leuke toernooien. Daarnaast kunnen Minecraft-fans bij het MC Championship LIVE aan de slag met custom challenges. 

Het volledige schema en tickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam zijn te vinden op de website.