Autoverhuurder Enterprise hoofdsponsor podcast Football for Life

Autoverhuurder Enterprise hoofdsponsor podcast Football for Life

23-10-2024 (16:57) - Marketing

Sportjournalist Diana Kuip en (ex-)topvoetballers Daley Blind en Siem de Jong zijn onlangs begonnen met het derde seizoen van hun podcast Football is Life. Vanaf nu doen zij dat samen met Enterprise Car Sharing & Rental, de Nederlandse tak van ‘s werelds grootste autoverhuurder, als hoofdsponsor. De autoverhuurder maakte onlangs bekend ook samen te werken met BNR tijden de Amerikaanse verkiezingen.

Football is Life wordt geproduceerd door Teamplayers en daarin bespreken Diana, Siem en Daley tweewekelijks welke impact voetbal heeft op hun levens en de wereld om hen heen. Regelmatig schuiven ook bekende (ex-)voetballers en coaches aan, zoals Jan Vertonghen, Luuk de Jong, Frank de Boer en Donny van de Beek, tegenwoordig ploeggenoot van Blind in Girona.

Enterprise Car Sharing & Rental verbindt zich tot en met het vierde seizoen als hoofdsponsor aan de podcast. De Nederlandse franchise van de grootste autoverhuurder ter wereld is reeds Official Supplier van Ajax. Internationaal is Enterprise al jarenlang partner van de UEFA Europa League en Conference League.

Puzzelstukjes

'Deze samenwerking past als een jas. Vooral nadat we deze zomer BNR Olympische Zaken sponsorden, waar we kennis maakten met Diana' aldus Thomas Wolters, CEO van Enterprise Car Sharing & Rental. 'Voor ons is dit partnership een logische aanvulling op de band die we specifiek met Ajax hebben en met het internationale voetbal in het algemeen.'

'Bovendien is de Amerikaanse familie die eigenaar van Enterprise is, tevens eigenaar van MLS-club St. Louis City SC. Siem heeft in de VS gespeeld, halverwege 2026 is daar het WK, Daley speelt nog steeds op Europees topniveau en de link van beide met Ajax moge duidelijk zijn. Dus dan vallen alle puzzelstukjes wel op hun plaats.'


Bureaus

Media

Economisch